Alles voor uw website

Webdesign

Een website met een strak design is belangrijk als u een professionele indruk wilt maken. Ik maak voor u een website die er prachtig uitziet op desktop/laptop, tablet en mobiel.

Optimale vindbaarheid (SEO)

U hebt natuurlijk pas iets aan een website als deze ook daadwerkelijk gevonden wordt door potentiële klanten. Ik zorg ervoor dat uw website goed scoort in zoekmachines zoals die van Google zodat u nieuwe klanten kunt aantrekken.

Configuratie en onderhoud

Het maken en onderhouden van een website vergt technische kennis. Als IT’er zorg ik ervoor dat uw website zo wordt ingesteld dat deze perfect werkt en snel laadt. Met periodiek onderhoud werkt uw website altijd optimaal.

Tekstschrijven en vertalen

Zelfs de mooiste website zal u geen nieuwe klanten opleveren als de teksten op de website niet goed geschreven zijn. Ik help u graag met het schrijven van deze teksten. Ik schrijf foutloos en op een duidelijke manier. Ook kan ik u helpen om uw website (nog) beter vindbaar te maken met mijn manier van schrijven.

Probeert u een internationaal publiek te bereiken? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Ik heb veel ervaring met het schrijven van Engelstalige teksten.